Heei, lenge siden dere har hørt fra meg, Anita!  Tingen er den at jeg enten ikke har hatt tid, eller så har jeg bare ventet på at jeg skulle møte Ina slik at vi kunne blogge, for dette er jo tross alt en fellesblogg, men så har det ikke blitt til det osv. Er litt forvirret... 

Uansett, jeg har jo vært i Tønsberg / Nøtterøy i vinterferien. Og der nede er det full vår, null tull. Kunne gått utendørs uten jakke, så herlig var det! Her er noen bilder sånn at dere ikke sovner av: 


Vært og besøkt min søte tanteunge, Ella ♥ I den perioden der hun skal putte alt i munn...

Er så koselig å mate henne, spesielt når hun blir helt gal nå jeg tar flasken fra henne, mohoh!Har en bestevenn i Tønsberg, Siljemor,og nattet over hos henne i helga. Ekstremt koselig ♥Nå halvsitter jeg i sengen og hører på gjespmusikk, og jeg kjenner at jeg vil legge meg ned og sooove. Men før det skal jeg skrive litt på en framføring, så flink som jeg er. Hehe! Natta.

 -Søte bilder?
God kveld! Vi skrev vel i går at vi skulle blogges i natt, men beklager så mye, vi ble for trøtte og sovnet plutselig klokken fem. Jaja, blogger nå i alle fall ♥ 

I går ettermiddag koste vi (Ina, Tina og jeg) oss med hjemmelaget kebab, som Ina hadde vært så flink og kokkelert!

Ina, the sexy kokk ;; "Få det te å se ut som at æ putte han inn i ovn!"


Må jo posere litt med appelsinene!  Sorry for kjedelige bilder, men var ikke så aktiv med kameraet i går. 

Ellers så satt vi på pc'n, var ute og sprang for å rekke butikken, sprang ennå mer, satt inne på pc'n, skypet og flirte, så falt vi til søvn til slutt da. Nå sitter jeg hjemme, og vet ikke helt hva jeg skal gjøre ikveld. Får se, bare hold deg oppdatert! ♥  BLOGGES
R.i.p. ♥
Hallo der! Da var enda en skoledag over, og vi må bare holde ut én dag til, så er det HEEELG! Det skal bli herlig ♥ Dagen i dag blir å gå til litt leksejobbing, salg av lodd (verste jeg vet om, men skal man på klassetur så...) og aerobics mest sannsynlig! Så skal Ina og jeg prøve så godt vi kan å lage en videoblogg til dere i kveld, og da vet dere at det bare er å holde seg oppdatert!!

Her har vi da meg, glad som en liten valp :) Hahah Standard.

Nå er det fiskekaker (lol), så vi blogges! ♥
God kveld, store og små! Da var jeg akkurat kommet inn døren fra en artig kveld hos Ina. Tina var også på plass, og vi kuuuste oss med brownies and lots of laughter, ofc! 


Whip your hair! Råstilig bilde av Tina, tycker jag ♥Ble så glad når jeg tittet opp på himmelen å fikk se selveste nordlyset! Da var det bare å dra fram kameraet.

Må jo så klart koble til den store tv skjermen, haha! 

Koselig kveld, indeed! Men over til noe annet: Ina og jeg er veldig takknemlig for at dere er flinke å kommentere, det er en stor oppmuntrer for oss ♥ Og har du noen tips om bloggen vår eller noe sånt, er det bare å fyre løs!  Men nåskal jeg ta meg en liten matbit før jeg sovner for natten. NATTA ♥ 

-Hva synes du om bildene? 
Hej håå, Anita her! Snart bærer det avgårde til min bedre halvdel, nemlig Ina ♥ Vi skal øve på en sang, kanskje dere får en video? ...Hehe, dream on. 

Knipset nettopp noen bilder, og her har dere de:


I forbedringsprosess... 

-Tycks? 
Da var den helgen over, og en ny uke står for døren. Egentlig så liker jeg mandager litt, gleder meg på en måte til å se klassen igjen. Mens resten av uken går jeg bare og venter på helg, hehe. 


Inspirasjon: Carolinemaria.blogg.no¨

Det blir nok ikke lenge til neste videoblogg, så bare følg med! Og hvis dere har noen spørsmål til oss, er det bare å kjøøre på! 

Nå skal i alle fall jeg hoppe til sengs, god natt ♥
Heeellu! Nå er det jeg, Anita, som blogger for dere søte! Siden dere sikkert vil vite hvem som blogger nå og da, har vi laget to kategorier: Ina og Anita, enkelt og greit. Slik vet dere hvem som sitter foran skjermen og skriver, ved å titte opp på "kategorifeltet".

Denne slappe søndagen er jo musikk et must, og her har dere 5 godbiter å kose dere med; 

1. DJ ANTOINE // Song to the Sea

2. FLO RIDA & PITBULL // Turn around Part 2

3. MIKE POSNER // Bow Chicka Wow Wow ft. Lil Wayne

4. OLLY MURS // Heart Skips a Beat ft. Rizzle Kicks

5. DEV & ENRIQUE IGLESIAS // Naked


Det var min topp 5 -liste, hva synes du? 
bilde bilde bilde


Hei! Vi er to jenter på 15 år som bor oppi kalde Nord-Norge. Hverdag, fotografi, videoblogger og mye mer kan du finne på bloggen vår. Stay tuned!

Legg meg til som venn


Arkiv


· Mars 2012 · Februar 2012


Kategorier


· Anita · Blogg · Ina

Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layout
hits