Genser Cubus Skjerf Only? Bukse Cubus Ring Gave fra Tina
Vi har sleepover hos Ina, og Tina er også her! Vi blogges i natt!
Hei! Nå er jentene på plass, og vi sitter og blogger (såklart..). Vi tenkte vi bare skulle slenge inn noen bilder, før vi må løpe nedover til bygda. So here you go:Vi blogges sikkert senere i kveld, så bare stay tuned!
God dag! Akkurat nå sitter vi her og føler smerten virvle gjennom hele kroppen. Kanskje vi overlever, vi krysser fingrene. Men nå er det norsktime, så vi blogges :-*
God kveld og velkommen til vår splitter nye blogg!

Dette er da min (Ina) og Anita's felles blogg. Anita sitter her nå, etter en lang kveld med latter og brøling.På denne bloggen kan dere forvente mange videoblogger! Vi har også hver vår egen blogg, der vi blogger normalt om hverdag og legger ut bilder osv. >Anita< og >Ina<. Har dere noen spørsmål om oss? Fyr løs!Beklager så meget for sminkeløst bilde, men vi skulle faktisk på tur, og det er et halvt år siden bildet ble tatt. Dessuten kommer det mange flere, mye søtere bilder av oss sammen etterhvert. Forresten så er det Ina til venstre og Anita til høyre.

Ha en fin helg videre, så blogges vi snart!
bilde bilde bilde


Hei! Vi er to jenter på 15 år som bor oppi kalde Nord-Norge. Hverdag, fotografi, videoblogger og mye mer kan du finne på bloggen vår. Stay tuned!

Legg meg til som venn


Arkiv


· Mars 2012 · Februar 2012


Kategorier


· Anita · Blogg · Ina

Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layout
hits