Hei! I dag er det nyydelig vær ute, om man ser bort fra snøen og sånt da.. sola skinner (ikke så mye nå lengre..) og det er såvidt skyer på himmelen. Tenkte jeg skulle ta meg en tur i skiløypa med lillebror, sånn at jeg kan ta noen bilder! Er så fint å ta bilder der, syns jeg, haha. Her er forresten outfiten min idag:/Glitter/Glitter

/Londongave fra TinaOrket ikke ta bilde av cardiganen og toppen, er så kjedelig.. men her er ett bilde av meg og essay-kladden min!

Dette innlegget ble forresten skrevet i fire-tiden idag, men jeg sovnet av, så jeg poster det nå.. Nå MÅ jeg skrive ferdig kladden, har bare kommet meg til overskriften.. så litt senere troor jeg at jeg skal møte min kjæreste Anita, siden hun kommer hjem fra Tønsberg! Blogges :-)
Genser Cubus Skjerf Only? Bukse Cubus Ring Gave fra Tina
Hei! Akkurat nå sitter jeg her, føler meg skikkelig bra etter å ha ryddet og støvsuget rommet mitt. Var på tide, egentlig, så jo helt sprengt ut. Må vel få hengt opp hyller og bilder idag tenker jeg, så kan jeg ta en rom-videoblogg til dere når rommet er ferdig! Høres det bra ut?Regn på ruta er så fiint, synes jeg!

Lagde et søtt, lite inspirasjonsark til å henge opp på rommet. Brukte faktisk superlim....Elsker fargene jeg har på rommet akkurat nå!

Hva skal du gjøre i dag? Hva syns du om bildene?God kveld! Litt tidligere idag var jeg ute en tur med lillebrødrene mine, og skulle gå på ski for første gang på ett år og noen måneder... Ehhh... Det gikk ikke bra, kan jeg vel si. Klarte å tryne inn i snøen med fjeset først minst femten ganger, og det var en episode der jeg klarte å gå ut i spagat da jeg egentlig skulle bremse. Man kan si jeg fikk litt vondt...Skistaver in my heart! Teheh

Også faller man.... jeg suger litt på ski, da.

Blogges senere/imorgen!
Heisann sveisann! I går kveld gjorde jeg noe utrolig spontant (og idiotisk) - nemlig å farge håret! Tenkte det var på tide å få vekk den stygge, brune fargen jeg hadde, og heller slå til med en mørkere variant! Resultatet ble jo fint, men aaaalt for mørkt. Jaja, venner meg til det.

Før jeg farget håret! Var jo helt likbrunt...Etter! Forandring.. fryder?Så tenkte jeg at jeg var fornøyd, ikke sant, siden det ikke ble blått eller grønt eller noe.......MEN SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ligner jo på en coontail baki der. Huff, må kjøpe mer hårfarge.

Hva syns du?
Heihei! Jeg og Anita har ikke vært særlig oppegående de siste dagene, både pga. sykdom og masse prøver/innleveringer og lekser. Det skal ikke være lett å gå på ungdomsskolen! Neida, men skolen kommer nok før bloggen, dessverre...Haha! Tidenes mest usuksessfulle (?..) brownies!Det kan seriøst slutte å snø nå.....

Nå er det på tide med ettermiddagsluren, så vi blogges senere!
Heihei! Akkurat nå sitter jeg her, ironisk nok helt utslitt etter en lang dag med bare chilling... haha. Som om ikke det skulle være nok ting å gjøre for en dag, skal jeg nå opp til Tina en tur. Tar med kameraet, så det blir nok bilder etterpå! Stay tuned :-)For at ikke innlegget skulle være så tomt, haha.

Blogges!
Hei! Beklager for lite blogging, men Anita er blitt syk og jeg .. har bare mye å gjøre, egentlig! Fant fram noen bilder fra >denne< tumblr-siden, og egentlig treffer absolutt alle bildene meg midt i smørøyet. Haha, det er seriøst skummelt at andre føler det samme som meg.

Haha, er så mange jeg må le av. Gå inn på den siden, så lover jeg deg at du finner noe du kjenner deg igjen i! Var spesielt den der med internettet jeg lo av. Kanskje den overtrøtte humoren som tar overhånd, men..


Nigahiga ♥

Kollektivet ♥Kevjumba ♥

Disse tre lager dritbra videoer!


En blanding av meg som sover og litt headbanging... Haha!
Hei :-)Nå ligger jeg og Tina her, har nettopp våknet fra en god ettermidagslur. Har sovet altfor mye i dag, sånn seriøst. Det er ikke bra å sove bort hele ettermiddagen.... NOT! Elsker å sove bort ettermiddagene! Ellers skal vi snart møte Anita, så drar vi en tur på pizzakebabhuus (pizzeria*) og spiser godkebab. TGIF ♥


"Laugh as long as you live & love as much as you breathe" - ett av mine favorittsitater :-)
Hei sveis! Nå for tiden er det egentlig veldig vamt ute! Jeg og Anita diskuterte det på tur hjem fra skolen, og vi føler at vi fra Nord-Norge egentlig er veldig vant med massemasse minusgrader.. For nå nettopp har det vært oppi tjueseks kuldegrader her, men vi gikk ut fordeom, og nå når det er rundt minus fem, så går vi med jakka åpen og uten votter og sier at "Oi, så varmt det e ute, har nesten lyst å ta av mæ jakka!"Haha, må være ett av de fæleste bildene jeg har sett.Cardigan og topp Bikbok Bukse Only Smykke GinatricotMeg i dag, hehehe! Egentlig burde jeg skrive mer på presentasjonen og noe sammendrag-greis nå, men jeg tror jeg heller tar meg en liten dupp på sofaen... hehe. Har jeg forresten fortalt at jeg klarte å miste iphonen min? Var uten den kjære snuskeklumpen min i ett og et halvt døgn, før jeg fant den ute nedenfor trappa... Den følelsen.

Hva synes du om kulde? Mistet telefonen din noen gang?


God natt, søte lesere! Sov godt og drøm søtt :-)
Heihei! Endelig sitter jeg trygt i sofaen min etter en grufull dag på skolen. Neida, okei, var ikke en grufull dag - men sprøyta var helt j*vli, som dere sikkert så på ansiktsuttrykkene i forrige innlegg. Ellers var det som vanlig veldig fint vinterlys ute i dag. Alle bildene under er tatt av meg, og redigert kun med curves.

Snø, sko, gardinene mine og akrylmaling in my ♥ Haha!

Blogges!
Heihei! Tenkte jeg skulle dele noen bilder med dere som jeg tok, og redigerte istad. Elsker effektene til picnik, space textures tror jeg det het. Alle bildene er redigert med highlights, curves, space textures og softness >her.xoxo..... Ina...
Hei! Siden jeg (Ina) er en så stor gossipgirl-fan, tenkte jeg at jeg skulle dele noen søte bilder av min(e) favoritt(er) i serien. Jeg og Anita kommer sikkert til å lage en videoblogg i nærmeste framtid, så gled dere til enda en morsom liten vlog fra oss!Å, som jeg elsker Chuck Bass og Blair Waldorf (de er det perfekte par!)... Ed Westwick er perfekt i rollen som Chuck, og han er jo så kjekk at det nesten gjør vondt å vite at jeg aldri kommer til å møte han. Fyttirakkern sier jeg bare.

Følger du med på Gossip girl?
bilde bilde bilde


Hei! Vi er to jenter på 15 år som bor oppi kalde Nord-Norge. Hverdag, fotografi, videoblogger og mye mer kan du finne på bloggen vår. Stay tuned!

Legg meg til som venn


Arkiv


· Mars 2012 · Februar 2012


Kategorier


· Anita · Blogg · Ina

Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layout
hits